21 februari 2024
Geplaatst door TeamLinck-Oss

Hoe wonen, werken en leven we in 2040? Die vraag leeft enorm op het Osse gemeentehuis. Het antwoord ligt in de stad: bij inwoners, ondernemers en organisaties. Zij krijgen daarom een stem in de plannen voor het Oss van Toekomst. Dat begon in januari met een debatavond in theater De Lievekamp. 

Tijdens de debatavond gingen wethouders Sidney van den Bergh (wonen), Frank den Brok (werken) en Dolf Warris (leven) het gesprek aan met enkele podiumasten. Eén van hen was onze eigen Marcel Janssen. Hij is ontwikkelingsmanager bij AM en onder andere betrokken bij Linck. Ook kregen geïnteresseerden, waarvan er maar liefst 320 waren, volop ruimte om vragen te stellen en ideeën te delen. 

Verslag op Stadmettoekomst.nl
Ben je benieuwd naar de sfeer tijdens de debatavond, de inhoud of de vragen? Op stadmettoekomst.nl lees je meer in een verslag.